برنامه و اهداف

اهداف کلان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
  • توسعه هدفمند کیفی و کمی آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی
  • ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی آموزشی دانشگاه مبتنی بر نقشه جامع علمی کشور و سایر اسناد راهبردی  
  • طراحی، تدوین، تقویت و توسعه رشته های جدید و بین رشته ای مورد نیاز جامعه بویژه در دوره های تحصیلات تکمیلی
  • توجه به جذب دانشجویان ممتاز ،مستعد و توانمند
  • برنامه ریزی جهت تلفیق آموزش و پژوهش با همکاری پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی
  • برنامه ریزی استقرار و گسترش خدمات الکترونیکی در فضای مجازی
  • برنامه ریزی به منظور سازماندهی ، جذب، ارتقاء وتوسعه دانش و مهارت های اعضاء هیأت
  • برنامه ریزی بمنظور گسترش آموزش مداوم ، آموزش های کوتاه مدت در سطح ملی و بین المللی و گسترش دوره های مجازی
همکاری های بین الملل

یکی از راهبردهای اصلی دانشگاه در حوزه آموزش، بهره برداری از تجربه ها و دستاوردهای علمی سایر کشور ها می باشد. ورود به عرصه بین المللی با برگزاری دوره های مشترک آموزشی بلند مدت و کوتاه مدت با دانشگاه های معتبر جهانی از آن جمله است. در این ارتباط، دانشگاه با عقد قرار داد ها و تفاهم نامه های همکاری آموزشی با دانشگاه های  UPM و USM مالزی، WARVIK   و SHEFFIELD انگلستان و MALARDALEN سوئد، در صدد ارتقای کیفیت علمی نیروی انسانی ، توسعه فعالیت های آموزشی و ارتقای سطح فعالیت های آوزشی و پژوهشی دانشگاه است.

همکاری با پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی

دانشگاه علم وفرهنگ در برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی از توانمندی های نرم افزاری و سخت افزاری پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، مرکز ذخایر ژنتیک ایران، ، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشکده توسعه تکنولوژی، پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، پژوهشکده فرهنگ و هنر  بهره مند است.

اعضای هیأت علمی

دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر دارا بودن 105 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و 350 نفر استاد مدعو حق التدریس در گروه های آموزشی مختلف ، امکان همکاری و بهره گیری از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی را با دیدگاه ضرورت تلفیق آموزش و پژوهش فراهم نموده است. شیان ذکر است بر اساس یک سیاست اصولی و راهبردی به منظور حفظ و ارتقاء کیفیت آموزشی و گسترش ارتباط با سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، این دانشگاه از همکاری استادان و اعضای هیأت علمی برجسته سایر دانشگاه های برتر نیز به نحو مطلوب بهره مند است.

دکمه بازگشت به بالا